[vc_row][vc_column][vc_empty_space vc_custom_design_options_reponsive=”%5B%7B%22screen%22%3A%221366%22%2C%22background_image_none%22%3A%22yes%22%7D%5D” responsive_js_composer_custom_id=”responsive_js_composer_custom_css_1388150042″][vc_column_text]

Nimikointitarrat on helppo ja kiva tapa merkitä kaikki tärkeät vaatteet ja tarvikkeet, jotteivat ne joutuisi hukkaan. Tarrat soveltuvat lähes minkä tahansa vaatteen, esineen tai tavaran nimikoimiseen; sisä- ja ulkovaatteet, kengät, tossut, hatut, käsineet, eväsrasiat, juomapullot, lelut, reput, laukut, kirjat, urheiluvälineet yms.

Liimattavat tarrat suositelemme kiinnittämään huolellisesti vaatteen pesuohjelappuun tai niskassa olevaan kiiltäväpintaiseen koko/logolappuun, jotta tarrat kestävät parhaiten pesukoneen ja (alhaisessa lämmössä) kuivausrummunkin kulutusta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, anna tarran kuivua vuorokausi ennen käyttöönottoa.

 

Nimikointitarroihin saa itse valittua koon, värin, fontin ja tekstin. Mikäli valmiista malleista ei löydy mieluista, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse tarrataivas@gmail.com.

Toivomme, että tuotteemme helpottavat perheenne arkea!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]